We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 10,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De Westerkerk * Het Muziekgebouw Aan 't IJ * Huis te Vraag * Durgerdam * Het Van Gogh Museum * Café In 't Aepjen * De Oudemanhuispoort * Het Olympisch Stadion * Ruigoord * Het Amsterdamse Bos * De Negen Straatjes * Het Spaarndammerplantsoen * De Sloterplas * De Stille Omgang * Het Zuiderbad * Theater Tuschinski Met steden als Londen, Parijs en Rome is Amsterdam een van de grote toeristische trekpleisters van Europa. Naast bezienswaardigheden als het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of de Magere Brug, herbergt de stad ook talloze plekken die minder bekend zijn. Deze gids bevat onverwachte weetjes en praktische informatie over de bekende locaties, maar neemt de lezer ook mee naar plaatsen die zelfs Amsterdammers zullen verrassen.
ISBN
9789058979391
Vorm
Paperback
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-01-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
192 pp.
Genre
Reizen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris