We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,45

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Spoedbroeder

Paperback

€ 15,45

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

'Spoedbroeder' beschrijft wat er zich allemaal afspeelt op de afdeling Spoedeisend Hulp. De lezer krijgt een indruk over de mensen en hun gebeurtenissen, belevenissen, ervaringen en gevoelens op die afdeling. Naast de dagelijks gang van zaken worden indrukken, gevoelens en situaties gerelateerd aan de afdeling Spoedeisende Hulp beschreven. Het is leerzaam, emotioneel, verhalend, belevend, persoonlijk, grappig en licht filosofisch. Gevoelens worden geprikkeld. Ooit is vrijwel iedereen een keer patiënt op de afdeling Spoedeisende Hulp. Zou dit boek jouw verwachting en beleving in de toekomst kunnen beïnvloeden? Dit boek is uitermate interessant voor EHBO- en BHV-ers, Ambulance- en HAP-chauffeurs, verzorgenden, doktersassistenten, personeel van de afdeling Medische Beeldvormende Technieken en Klinisch Chemisch laboratorium, operatiepersoneel, (leerling-)verpleegkundigen, artsen en alle anderen die geïnteresseerd zijn in de gebeurtenissen op de Spoedeisende hulpen. "De patient centraal. Dat is de geest waarin de schrijver ons meeneemt in zijn avonturen. Gezien door de ogen van de zorgverlener maakt hij ons duidelijk hoe belangrijk het is je zonder vvooringeneomen standpunten naar een slachtoffer op te stellen. Niet alleen voor professionals in de zorg is het een verademing met Dinand over de schouder mee te mogen kijken, maar ook voor de (potentiele) patient is het nuttig te ervaren hoe je als slachtoffer "gezien" wordt. Van humoristisch tot desastreus neemt de schrijver ons mee in alle openheid. Zonder rem worden gevoelens blootgelegd, die velen zullen herkennen, maar niet openlijk durven te uiten'. Arie van Vugt, Traumachirurg MST Enschede Spoedbroeder is een goede keuze voor iedereen die iets meer wil weten over het wel en wee op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis. Leuke anekdotes, heldere uitleg over alle werkzaamheden, en enige zelfspot en humor ontbreken niet. Toegankelijk geschreven. Een aanrader! Wout J Adema, lid RvB/CFO St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein/Utrecht
ISBN
9789082483604
Vorm
Paperback
Uitgever
Birdy & Dino
Druk
2e
Verschenen
29-01-2016
Taal
Nederlands
Genre
Algemeen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris