De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 12,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Beschrijving Dit boekje is gemaakt voor jonge kinderen. Het verhaaltje gaat over Belle. Ze zit lekker in bad en wil er niet uit. Wat gebeurt er als Belle dan maar gewoon in bad blijft? Het is een grappig verhaaltje met leuke plaatjes over lekker spelen, doen-alsof en tegendraads-zijn. Een verhaaltje ook om spelenderwijs te oefenen met woordjes, klanken en rijm. Over dit boek Uit onderzoek blijkt dat het leuk en belangrijk is om jonge kinderen veel voor te lezen. Door de herhaling van klanken en klankcombinaties in dit boekje wordt de spraak- en taalontwikkeling gestimuleerd. Spelenderwijs zijn de kinderen bezig met taal en de betekenis van taal. Zo oefenen ze hun woordenschat, zinsbouw, luistervaardigheden, aandacht en concentratie. Ook de sociaal-emotionele ontwikkeling komt in dit boekje aan bod: 'doen-alsof', verbeelding en rolneming. Dit stimuleert de fantasie, het onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid, het inleven in een ander en nodigt uit tot gesprekjes hierover. Daarom kun je bij dit boek als extraatje een leuke gratis kleur-/ vertelplaat downloaden. Kijk maar eens op: www.graviant.nl/belle.pdf De eenvoudige woorden en korte zinnen nodigen uit om ook door iets oudere kinderen zelf gelezen te worden Over de auteur Diane Busink (1969) is orthopedagoog. Ze heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van jonge kinderen. In de loop der jaren heeft Diane een brede ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie, het speciaal onderwijs, de vroegbehandeling van kinderen met taalontwikkelingsstoornissen en de diagnostiek en behandeling van kinderen met autismespectrum problematiek. Naast haar werk in de zorgsector ontwikkelt Diane visualisatiematerialen voor jonge kinderen (o.a. dagritmesystemen, pictogrammen). Ook is ze een gepassioneerd schrijver van onder andere gedichten en (levens)verhalen. Diane is zelf moeder van vier kinderen.
ISBN
9789492593146
Vorm
Gebonden
Uitgever
Graviant Educatieve Uitgaven
Druk
1e
Verschenen
13-02-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
26 pp.
Genre
Prentenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris