We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 7,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Hét cadeau voor Moederdag! 'Even aan mijn moeder vragen' is een vrolijke collectie van de meest verrassende, grappige of juist tenenkrommende uitspraken over het moederschap, verzameld door Daphne Deckers. Van koningin Beatrix tot Pamela Anderson en van Madonna tot Linda de Mol - iedereen komt aan bod. Een bloemlezing van Daphnes eigen citaten uit haar boeken en columns mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Even aan mijn moeder vragen is een geestig en vaak ook ontroerend boek dat leuk is om cadeau te geven of om cadeau te krijgen!
ISBN
9789043908290
Vorm
Gebonden
Uitgever
VBK Media
Druk
1e
Verschenen
01-07-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
86 pp.
Genre
Humor & Cabaret
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris