We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 24,17

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
Onvermijdelijk dromen

Paperback

€ 24,17

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Op het moment dat de rechtspsycholoog Waldemar van Splunteren zich aan het verdedigen is tegenover de onderzoekscommissie om zijn onterechte schorsing aan te vechten, gebeurt er iets verschrikkelijks: zijn vrouw en kind komen om het leven door een tragisch ongeval. Hij verliest zich in zelfmedelijden en vermijdt elk contact met de buitenwereld. Alleen Mirjam, een officier van justitie en een goede vriendin van zijn vrouw, weet niet van wijken. Zij raadt hem een nieuwe vorm van meditatieve virtual-reality therapie aan. Tijdens deze sessies komt Waldemar er langzaam maar zeker achter wat er daadwerkelijk is voorgevallen. Daarop besluit hij samen met Mirjam op onderzoek uit te gaan.
ISBN
9789402176476
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
09-05-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
220 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris