We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 30,33

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
De Kantelaar

Paperback

€ 30,33

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

De illustere bedrijvendokter Henk van Wijnen-Swarttouw, een geboren entrepreneur en flamboyante selfmade man, komt in de problemen wanneer justitie hem beschuldigt van corruptie en belastingontduiking. Op datzelfde moment begint zijn achttienjarige dochter Julia haar sabbatical na de middelbare school. Spoedig weet ze naam te maken in de kunstwereld, waarbij ze haar toewijding voor een betere wereld gebruikt als motivatie, als drijvende kracht. Via haar kunst daagt ze haar vader uit het anders te doen. Ze wil hem bewegen zijn bedrijf in zware metalen te herstructureren tot een duurzame, groene onderneming. Zal Henk door de psychiater worden bevrijd van zijn obsessie voor Julia? Weet zijn dochter hem via haar kunstwerken te verleiden iets beters te doen met het familiebedrijf?
ISBN
9789402176452
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
08-05-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
439 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris