We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Overstekend wild!

Paperback

€ 19,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Mijn vader is veel te snel overleden. Ik kon geen afscheid van hem nemen. En het lukte me niet om hem los te laten en een plek in mijn leven te geven. Ik besloot om de Camino te gaan lopen. Een in februari achteloos gekozen datum bleek later 'Vaderdag' te zijn. Met zijn Tirolerhoedje op begon ik aan een pelgrimstocht. 830 km, van het Franse Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostella. Een tocht vol ontberingen, interessante ontmoetingen, en ontdekkingen. Ik ging met één missie en kwam een maand later terug met 11 inzichten die mijn leven positief hebben veranderd. Steeds weer wanneer ik over mijn pelgrimage vertelde, zeiden mensen: "Je moet hier een boek over schrijven, Conny." In dit boek kronkelen drie verhalen door elkaar. Allereerst het werkelijke pelgrimeren, vervolgens het ontdekken van mijn vragen en antwoorden die de 11 inzichten hebben gegeven. En als derde, de monologen die onderweg ontstonden en waarbij ik vooral veel jeugdherinneringen beschrijf. Loop met me mee. Het is geen studieboek, maar een verhaal. Mijn verhaal! Ik wens je veel leesplezier. Conny Vekemans-van Loon
ISBN
9789462287501
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Digitalis
Druk
1e
Verschenen
17-06-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
210 pp.
Genre
Waargebeurd
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris