We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 14,95

Afwijkende levertijd: 10 - 12 werkdagen.
Diepe groeven

Paperback

€ 14,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Hebben popliedjes genezende krachten? Waarom fascineren jonggestorven pophelden ons zo? Hoe kan een bepaald liedje in één keer een bijna vergeten herinnering naar boven halen? En waarom rijmen songteksten bijna altijd? Dit soort vragen heb je jezelf misschien weleens gesteld – zonder er al te lang bij stil te staan. Diepe groeven doet dat wel. In tachtig korte artikelen komen de meest intrigerende vragen over het fenomeen popmuziek aan bod. Onderzoekend, vol verwondering en soms met een knipoog. Chris Bernasco (1963) is al decennialang geobsedeerd door popmuziek. Wekelijks schrijft hij erover op zijn blog Goeie Nummers. Artikelen, recensies en columns van zijn hand zijn ook te vinden op de websites van Blues Magazine, VPRO’s 3voor12 Utrecht en popmagazine Heaven.
ISBN
9789090331539
Vorm
Paperback
Uitgever
Pumbo.nl B.V.
Druk
1e
Verschenen
10-05-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
144 pp.
Genre
Kunst & Cultuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris