De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 24,99

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Food Futures will radically alter your ideas about consuming and producing food. Food designer Chloé Rutzerveld questions and explores new food production technologies and translates multidisciplinary research into future food scenarios. This book explains her thoughts, process and work, which is often described as provocative, cheeky and playful - inspiring and involving consumers in the discussion about potential food futures. Follow the conceptualization of completely edible, ‘mini vegetable gardens’ with crispy plants and mushrooms, that become a full meal after being printed by a 3D printer. Engage in a quest for a new eating system in which we digest 100% of the nutrients we take in (instead of the current 75%) by breeding bacteria that are harvested into capsules (that also look, taste ánd smell good). Or start cooking yourself with the recipe for a healthy, typically Dutch ‘stroopwafel’ a recipe derived from her project STROOOP! in which she dives into the natural sweetness of root vegetables. Start exploring, cooking and fantasizing about what we are going to eat in the future.
ISBN
9789063695170
Vorm
Paperback
Uitgever
BIS Publishers
Druk
1e
Verschenen
12-10-2018
Taal
Engels
Pagina's
120 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris