We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 21,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Waterdragers

Paperback

€ 21,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Bepaalt waar je vandaan komt, waar je naar toe gaat? Of kun je door je keuzes alles veranderen? Nathalie komt uit een warm gezin en heeft een goed voorbeeld gekregen van hoe liefde eruit kan zien. Toch lijkt ze maar niet los te komen uit de ijzige relatie die ze met Robert heeft opgebouwd en vraagt ze zich steeds vaker af of dit nou het leven is waar ze vroeger van droomde. Haar jeugdvriend Johnnie doet er juist alles aan om zich niet bezig te houden met ingewikkelde zaken en verdooft zijn gevoelens om zo zijn pijnlijke jeugd te kunnen vergeten. Al slaagt hij daar steeds minder goed in. Nathalie en Johnnie zijn op zoek naar antwoorden wanneer Ash als een frisse wind hun leven binnenwaait; hij lijkt te weten waar het geluk te vinden is en heeft een doel voor ogen waar hij voor niets en voor niemand van afwijkt. Iedereen wil hem zijn of bij hem zijn. Nathalie wordt tot over haar oren verliefd op Ash en durft voor het eerst na te denken over wat zij van het leven verwacht. En dan blijkt dat ook Ash zijn eigen demonen te bevechten heeft… Carlita van Rossum is haar hele leven al bezig met schrijven. In 2019 kwam haar eerste gedichtenbundel ‘Overstromen’ uit en dat was de start voor een creatieve explosie die niet meer tot stilstand is gekomen. Naast haar reguliere werk is Carlita ook blogger en recensent. Haar debuutroman ‘Waterdragers’ is een wervelend boek over de kracht van familie, de realiteit van dromen en de magie van de werkelijkheid. Het vervolg ‘Dromenjagers’ zal over een paar maanden ook het levenslicht zien.
ISBN
9789492719324
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Keytree
Druk
1e
Verschenen
12-02-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
475 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris