De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 43,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Whisky – de wereldatlas is de enige gids waarin kenner én beginnende whiskydrinker alles kan vinden over whisk(e)y wereldwijd. Over het proces, de geschiedenis, de distilleerderijen en meer dan 350 verschillende whisky’s en rijk geïllustreerd met prachtige foto’s. In deze uitgebreide studie van de meest complexe drank ter wereld worden afkomst, romantiek, smaak en vakmanschap op aansprekende wijze gecombineerd in tekst en beeld.
Gedetailleerde kaarten leiden naar distilleerderijen in Schotland, Ierland, Japan, de Verenigde Staten, Canada en de rest van de wereld. U maakt kennis met single malts van Aberfeldy tot Yamazaki, met blends van Johnnie Walker tot Hibiki en bourbons en rye whisky van Buff alo Trace tot Wild Turkey, compleet met uitgebreide proefnotities.

Dave Broom is uw gids. In Whisky – de wereldatlas introduceert hij negen Smaakvelden, een uitstekend nieuw hulpmiddel bij het kiezen en vergelijken van whisky’s. In de afgelopen 25 jaar heeft de auteur een groot aantal artikelen en acht boeken gepubliceerd, waarvan er twee bekroond zijn met de Glenfi ddich Award for Drinks Book of the Year. Daarnaast is Dave Broom actief als hoofdredacteur van Whisky Magazine Japan, als tv-presentator en als consultant in de whiskyindustrie.
ISBN
9789089894526
Vorm
Gebonden
Uitgever
Terra
Druk
1e
Verschenen
30-10-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris