De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 22,50

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Idealisme is een onderschatte, complexe bron van motivatie voor veel mensen. Idealisme tref je in de zorg, het onderwijs, bij vakbonden en overheid, bedrijven en bij technische en wetenschappelijke instituten. Idealisme verbindt mensen die streven naar een betere en gelukkiger wereld. Met idealisme is niets mis en met 'wereld-verbeteren' evenmin. Idealisme is volop aanwezig bij alle generaties en er is genoeg te doen! Idealisme brengt plezier, inspiratie en motivatie. Het kan bovendien goed samengaan met geld verdienen. Idealisme brengt als keerzijde van de medaille ook opgaven met zich mee zoals het omgaan met gevoelens van onrechtvaardigheid, teleurstelling en frustratie. Bob Pluijter werkt 30 jaar in de zorg waarvan de laatste 12 jaar als bestuurder. Daarnaast is hij vele jaren betrokken geweest bij maatschappelijke en ideële initiatieven binnen en buiten Nederland. Hij heeft talloze mensen met idealen successen zien behalen en op andere momenten heeft hij hen zien tobben hoewel hun oorspronkelijke intenties goed waren. Hij heeft Verlangend vuur geschreven als aanmoediging voor al die mensen die met idealen werkelijk een steentje willen bijdragen aan een betere wereld.
ISBN
9789402152333
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
04-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
214 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris