We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 14,90

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
De leugen voorbij

Paperback

€ 14,90

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

...onderzoek gestart naar de diefstal van zeker 40.000 euro van de daklozenkrant door het Utrechtse ex-raadslid... *nu.nl ...staat terecht voor het stelen, roven, jatten en klauwen alsook onrechtmatig toe-eigenen van 68.686,85 euro uit de kas van het Straatnieuws... *www.geenstijl.nl Oud-PvdA-raadslid Bert van der Roest is veroordeeld... ...voor het verduisteren van ruim 26.000 euro van de Utrechtse daklozenkrant *nos.nl Op een dag gaat Jelte in de fout. Nog voor er een officiële aanklacht is ingediend wordt hij door z'n werkgever ontslagen. Maandenlang circuleren er de wildste verhalen waaraan hij het geld heeft uitgegeven en het bedrag varieert per bericht. Bert van der Roest heeft zijn ervaringen gebruikt om de roman De leugen voorbij te schrijven. Dit boek beschrijft het mechanisme van de leugen. De consequentie van een leugen met verstrekkende gevolgen die nog groter worden zodra de media en de omgeving zich erop storten. 'Mijn leven was van de ene op de andere dag totaal verwoest. Ik heb een fout gemaakt die niet goed te praten is maar de verzinsels en uitvergrotingen die toen verschenen in de media staan niet in verhouding met hetgeen ik heb gedaan.' Bert van der Roest(1958) studeerde in 1981 af als docent drama aan de Academie voor Expressie te Utrecht, de huidige Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij werkte ruim dertig jaar als acteur en theatermaker en hij was zeven jaar raadslid. Als penningmeester van de Stichting Straatnieuws heeft hij geld gebruikt voor het realiseren van zijn solotheaterstuk DAGMOEDER, een voorstelling over zijn moeder die in 2012 overleed aan de ziekte van Alzheimer.
ISBN
9789078094760
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Stili Novi
Druk
1e
Verschenen
09-11-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris