We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,90

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Eigentijdse misdaadroman met verrassende humor
In een Stockholmse kroeg valt bij een ruzie tussen rivaliserende voetbalsupporters een dode. Uit het onderzoek blijkt dat verschillende omstanders niet toevallig in de kroeg aanwezig waren. Ze zijn daar allemaal - zonder het van elkaar te weten - in verband met de overdracht van een geldbedrag aan een chanteur. De supportersruzie gooit echter roet in het eten. Het spel om de knikkers verplaatst zich naar elders, met bloedige resultaten.
Schijnoffer is hard, scherp en geloofwaardig, een van de beste Zweedse politieromans die ik heb gelezen, en dan reken ik Sj wall & Wahl en Henning Mankell gewoon mee.' - Kv sposten
Arne Dahl (Zweden, 1963) schreef tot nu toe acht misdaadromans in een geplande reeks van tien. Schijnoffer is de derde in de reeks. Eerder verschenen bij De Geus Kentucky Killer en Misterioso. Schijnoffer werd in Duitsland uitgeroepen tot de op een na beste vertaalde misdaadroman van 2004.
ISBN
9789044507430
Vorm
Paperback
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Druk
1e
Verschenen
01-11-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
384 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris