We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 20,75

Afwijkende levertijd: 10 - 12 werkdagen.
Vasistas

Paperback

€ 20,75

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Tijdens een re-integratietraject ontdekt regisseur Paul Siewertsen schaduwpraktijken. Hij maakt van de nood een deugd, en beschrijft zijn ervaringen in Zoötroop. Waar Zoötroop eindigt, begint Vasistas, inclusief een samenvatting van het voorafgaande. Met zijn vrienden vormt Paul een pact om de ‘judas’ die hen schaduwt te ontmaskeren. Een inbraak, een ongeluk en een lijk wijzen naar stagebedrijf BLOSSOM, wat Paul verbindt met zijn geliefde Fatima, vriend Mondo en employé Aksana. Waarom? Paul ondervindt aan den lijve dat zijn speurwerk ongewenst is. Maar hoe vindt hij anders de ‘judas’? Arne Braaksma (1960) werkte bij Instituut Nederlandse Lexicologie en Pearson Education, en is nu actief als redacteur, interviewer en samensteller. Van China tot Canada schreef hij over mensenrechten. Hij publiceerde Nine Lives, Trailblazers en Nederlanders: van partizaan tot pionier. Als vrijwilliger werkte hij bij Vluchtelingenwerk en Repair Café, en hij gaf Engelse les op scholen en kloosters in Nepal, Mongolië en Sri Lanka. Vasistas, zijn tweede roman, is een vervolg op Zoötroop. De boeken kunnen afzonderlijk van elkaar worden gelezen.
ISBN
9789493172715
Vorm
Paperback
Uitgever
Gopher B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-09-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
274 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris