We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 42,94

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
Een vrouw op de kade

Paperback

€ 42,94

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Terugkijkend op het jaar 2019 kan ik niet anders dan vaststellen dat het een goed jaar was, niet in de laatste plaats waar het de kunsten betrof. Allereerst was daar Rembrandt, 350 jaar na zijn dood nog springlevend, maar ook David Lynch mocht er zijn, in Maastricht, waar hij je vol vragen achterliet. Daarna volgden de bevreemdende schilderijen van Michael Triegel in De Fundatie, in navolging van Neo Rauch, een jaar eerder. Bijzonder om te zien waren de ‘hedendaagse ikonen’ van Kees de Kort, in het Kampens Ikonenmuseum, evenals de elfde fontein in het Friese Dokkum. Met de ‘gestapelde ijsblokken’ van Birthe Leemeijer is de reeks daar nu compleet. In verband met het begin van de bevrijdingsfeesten in Terneuzen werd het concert van de Dutch Swing College Band een feest om bij te wonen. En natuurlijk was daar ‘de vrouw op de kade’, Ida Gerhardt, tegen de zon inkijkend naar de grote brug bij Zutphen, keken velen bewonderend naar de schilderijen tijdens de tentoonstelling Sprezzatura in Assen en volgden we vol spanning de reis die Louis Apol maakte naar Nova Zembla, in Panorama Mesdag. Zomaar een greep uit veel, want inderdaad, het was een mooi jaar, dat 2019.
ISBN
9789464056419
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
15-04-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
240 pp.
Genre
Kunst & Cultuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris