Paperback

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Een jaar lang toerde Dichter des Vaderlands Anne Vegter vergezeld door verschillende collega-dichters langs scholen, bibliotheken en theaters. Doel: een breed publiek kennis laten maken met poëzie. Vegter en haar collega’s lazen gedichten voor, spraken erover, stelden vragen, lieten het publiek vragen stellen en gaven praktische tips. ‘Lees het gedicht hardop, zintuigen open!’
Deze stoomcursus is er nu ook op papier. Hallo gedicht! bevat introducties en toelichtingen en werkt als een ferme inwijding in de moderne Nederlandstalige poëzie. Veel van de ‘ontraadselde’ gedichten (van onder anderen Els Moors, Peter Verhelst, Tonnus Oosterhoff, Joost Zwagerman, Fritzi Harmsen van Beek, Gerrit Kouwenaar en Lucebert) zijn terug te vinden in de bloemlezing Je bent mijn liefste woord, waarvoor Anne Vegter sprekende gedichten koos bij bijzondere gebeurtenissen in een mensenleven.
ISBN
9789021404370
Vorm
Paperback
Uitgever
Querido
Druk
1e
Verschenen
01-11-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
144 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris