De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Een kleine organisatie die werkt met vrijwilligers heeft zich ten doel gesteld voormalige Nazi-misdadigers op te sporen. Max Liebig, een ex-politieman, krijgt het verzoek de concentratiekampbeul Richter op te sporen. Een moeizame en, zoals al gauw duidelijk wordt, ook een gevaarlijke onderneming. Richter heeft machtige beschermers achter zich. Liebig wordt geholpen door Tommy Seitz, een jonge voormalige kleine crimineel en uitermate snelle, handige chauffeur en inbreker en Thomas Lange, die als medewerker op het Historische Instituut veel informatie over voormalige nazi's kan verschaffen. Tijdens de zoektocht ontmoet Liebig Rita Gruning, op wie hij meteen verliefd wordt, een liefde die zich mede door haar tragische verleden, slechts aarzelend ontwikkelt. De jacht op Richter die voert vanuit Hamburg door heel Duitsland, Italië en Argentinië, heeft een onverwachte afloop. Albert de Beer (1939) was jarenlang leraar aan een middelbare school en heeft een fascinatie voor geschiedenis en in het bijzonder voor de Tweede Wereldoorlog. Schrijven heeft hij al heel lang gedaan: verhalen, cabaretteksten en toneelstukken. Hij schrijft elke twee weken een column in een plaatselijk blad.
ISBN
9789492040374
Vorm
Paperback
Uitgever
Lycka till Förlag
Druk
1e
Verschenen
04-04-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
240 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris