ebook

€ 4,99

Geheim agent opa

ebook

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In Geheim agent opa, het derde deel in de succesvolle Geheim agent oma-serie van Kinderjury- en Pluim-winnares Manon Sikkel, krijgt de oma van Max competitie van geheim agent opa! Eerder verschenen Geheim agent oma (deel 1) en Geheim agent oma De grote goudroof (deel 2). De boeken, met vrolijke illustraties van Katrien Holland, kunnen los van elkaar gelezen worden.

Geheim agent oma reist af naar het Groningse dorpje Siddeburen. Er is daar een bende criminelen die konijnen steelt. Niet iets om een geheim agent op af te sturen, natuurlijk. Behalve dat die konijnen daarna terugkomen en mensen aanvallen. Max mag met zijn oma mee. Maar hun missie verloopt heel anders dan ze hadden verwacht. En dat is de schuld van een andere geheim agent: geheim agent opa. Hij is een heel lieve opa, maar niet zon goede geheim agent

Manon Sikkel is Kinderboekenambassadeur. Met haar boeken over IzzyLove en Elvis Watt won ze drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en twee keer de Pluim van de Senaat. Manon heeft een maandelijkse column in Tina.

Een verhaal vol vaart en grappige en bijzondere voorvallen. Stiekem, diep in je hart, zou je best zon bijzondere oma willen hebben!

Leestafel.nl

ISBN
9789024589883
Vorm
ebook
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Druk
1e
Verschenen
27-08-2020
Taal
Nederlands
Genre
Fictie 7+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris