De magie van Max | Jaap de Groot

‘Jaap de Groot weet als geen ander hoe de sportwereld in elkaar zit. In De magie van Max verklaart hij het succes van Max Verstappen en de enorme populariteit van de Formule 1 in Nederland. Hij laat zien hoe de Formule 1 en Max Verstappen Nederland niet alleen veroveren, maar ook inspireren. Een unieke blik achter de schermen.’ MvL

Vanaf 30 juni in de boekhandel

De magie van Max

Jaap de Groot

€ 20,00

De Formule 1 staat in Nederland weer op de kaart. Jaap de Groot beschrijft in De magie van Max hoe het zover heeft kunnen komen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Max Verstappen. De Groot volgde Verstappen vanaf het begin van zijn carrière op de voet en schetst een onthullend beeld van een jonge autocoureur en het effect van zijn prestaties op een heel land. Tot ver buiten het circuit aan toe. Geïnspireerd door een uniek sporttalent werden ondernemers, politici, bedrijven en zelfs een complete gemeente in beweging gezet. Met als kers op de taart de terugkeer van de Grand Prix van Nederland.

Leesfragment

Jaap de Groot

Jaap de Groot schreef de autobiografieën van Johan Cruijff. Mijn verhaal en Dirk Kuyt. Het geloof in succes. Hij werkte 43 jaar voor De Telegraaf en stond jarenlang aan het hoofd van Telesport. Op dit moment is hij columnist voor Het Parool.

 

pro-mbookslibr2 : libris