Nicci French

zaterdag 6 mei 2017 14:30
Nicci French

Op zaterdag 6 mei van 14.30 - 15.30 uur (Leeuwarden) en van 16.30 - 17.30 (Groningen Grote Markt) signeert Nicci French Zondagochtend breekt aan bij Van der Velde Boeken. Dit spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie verschijnt op 11 april.

 

Zondagochtend breekt aan begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis – een vondst die haar tot in de kern raakt. Nu is er wél spijkerhard bewijs dat Dean Reeve nog leeft – iets wat Frieda al jarenlang beweert – en nog altijd geobsedeerd is door Frieda. Zal commissaris Crawford eindelijk naar haar luisteren en het onderzoek heropenen?

De pers is inmiddels op het verhaal gedoken, waardoor Frieda wordt gedwongen te doen waar ze een enorme hekel aan heeft: in de openbaarheid treden… Dat heeft verregaande consequenties voor Frieda en haar omgeving.

 

nicci french 

Achter de naam nicci french gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. De Frieda Klein-serie zal in totaal uit acht delen bestaan.

 

Pers over Als het zaterdag wordt:

★★★★★‘Absolute top.’ – AD Magazine 

‘Nicci French toont zich weer meester in de beklemming.’ – Trouw 

★★★★‘Nicci French blijft boeien.’ – de Volkskrant

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : vandervelde